Orbie BVBA Tel:     057 / 44 47 57
Zavelkouter 23 GSM:  0478 / 97 17 49
8954 De Klijte Fax:    057 / 44 58 80
HEUVELLAND info@natuursteenorbie.be

 

35 Jaar geleden werden de eerste stappen gezet in de natuursteenwereld.  Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat altijd naar perfectie streeft. 

Er wordt gewerkt met graniet, marmer, blauwsteen (van Belgische kwaliteit) en witsteen.  Alles wordt op maat vervaardigd door gespecialiseerde vaklui in ons atelier, zowel machinaal als manueel van beeldhouwwerk tot gevelrenovatie.

De natuursteen wordt aangekocht in ruwe platen en ter plaatse op maat gemaakt en afgewerkt, blokken tot 47cm dik kunnen zonder problemen gezaagd worden om dan verder afgewerkt te worden als raamomlijstingen, deurportalen, dorpels, sierschouwen, binnentabletten, grafzerken enz.

Eveneens worden er grafzerken uit China en India aangeboden, die met veel zorg geplaatst worden.  Graniet of marmer alsook blauwsteen wordt gebruikt in badkamers, keukens of doet dienst als trappen, salontafels of tuintafels enz.

Alles wordt eerst met de klant besproken en eventueel wordt er een tekening of plan gemaakt, om later niet voor verrassingen te staan.

Referenties in binnen- en buitenland: gevelversieringen in blauwsteen of witsteen.  Restauratie van natuursteen gevels met sierkapwerk zoals kapitelen, ornamenten, voluten enz.

Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.